IDEAMAX

Skip to Main Content »

Keresés az oldalon
Üdvözöljük honlapunkon!

Ön jelenlegi helye:

Irodabútor választékunkA 21. század irodái


Az Ideamax célkitűzése olyan irodák kialakítása amelyek megfelelnek az 21. század követelményeinek építészeti technikai, ergonomiai és esztétikai szempontból egyaránt.

Irodabútor igény szerint

Irodabútor és válaszfal kínálatunk lehetővé teszi, hogy javaslatainkat minden esetben ügyfeleink igényeinek maximális figyelembe vételével adjuk.

Választást biztosítva a különböző stílusok és árkategóriák között.

Az iroda tereken túlmenően vállajuk minden az irodához kapcsolódó kiegészítő és egyedi bútorok, recepciók, vendégvárók és konyhák kialakítását is.

Minden egy helyen

Széleskörű szolgáltatásaink biztosítják ügyfeleink részére, hogy minden az iroda környezettel kapcsolatos igényükre egy helyen kapjanak megoldást.

Ide tartozik a munkakörnyezet elemzés, iroda felmérés, tervezés, látványterv készítés, tanácsadás, összeszerlés


28 perc

Amennyiben szeretne egy új és hatékonyabb irodai környezetet kialakítani, amely maximálisan képes támogatni a vállalat célkitűzéseit és kifejezni a vállalat arculatát akkor szánjon ránk 28 percet. Kollégáink személyes tanácsadás keretén készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítséget nyújtsanak Önnek az irodai környezet minden területén.


Tárgyalóasztalok

Az Ideamax csapata a tárgyalóasztalok széles választékát nyújtja a vásárlók számára.

Cégünk törekszik arra, hogy teljeskörű szolgáltatást biztosítson az irodai környezet kialakítása kapcsán, ennek megfelelően nálunk a termékek széles skáláját találja, melyekkel irodai környezetét kompletten ki tudja alakítani. Kínálatunk az operatív


tárgyalóasztaloktól az exkluzív, extravagáns vezetői tárgyalóasztalokig terjed.
Tárgyalóasztalaink tekintetében a desing és minőség társul a rendkívül kedvező árakkal. Tervezőink elkötelezettek a tárgyalóasztalok folyamatos fejlesztése, design-megújítása terén annak érdekében, hogy azok a mindenkori követelményeknek megfeleljenek. A tárgyalóasztalok gazdag felületi színválasztéka is a legújabb trendet követi.

Vevőink kedvencei

Kombinált operatív tárgyalóasztalok

Strapabírás, harmónia

targyaloasztalok_1

Az Ideamax operatív tárgyalóasztalait a mai trendeknek megfelelő színekben forgalmazza. A bútorelemek tökéletesen harmonizálnak egymással, strapabíró, biztonságos élekkel ellátott tárgyalóasztalok. Használja ki a tárgyalóasztalok és kiegészítő asztalok határtalan kombinációs lehetőségeit!

mainpage-tovabb-button

Egyszerű vezetői tárgyalóasztalok

Alakítsa stílusossá irodáját a modern vonalvezetésű, letisztult IDEA System tárgyalóasztalokkal, válassza az X-Time család nyújtotta luxust és eleganciát, vagy a Zeta-X kifinomult módon megtervezett vezetői tárgyalóasztalokat.

targyaloasztalok_2

mainpage-tovabb-button

mainpage-ideamax-logoajánlatai

Egyszerű operatív tárgyalóasztalok

Üveg és modern fafelületek ötvözete

mainpage-idea-system

Az Ideamaxnál sokféle tárgyalóasztal közül választhat, hogy növelhesse cége hatékonyságát. Az egyszerű tárgyalóasztalok 4-5 fő részére ideálisak, kényelmesek, elegánsak, tökéletesen illeszkednek minden környezetbe. Tekintse meg a tárgyalóasztalok teljes kínálatát weboldalunkon!

mainpage-tovabb-button

Kombinált vezetői tárgyalóasztalokmainpagex-time-manager

Formavilágának és méreteinek köszönhetően az Ideamax által forgalmazott tárgyalóasztalok nagyon impozáns benyomást keltenek. Optimális irodabútor választás bármelyik vezetői tárgyalóasztala vezetői irodájának kialakításához!Használja ki a tárgyalóasztalok és kiegészítő asztalok határtalan kombinációs lehetőségeit!

mainpage-tovabb-button

Tárgyalóasztalok az Ideamax irodabútor-webáruházából: 

Lóhere alakú operatív tárgyalóasztal

Íves tárgyalóasztal

Egyenes tárgyalóasztal

Hordó alakú tárgyalóasztal

IDEAMAX

TÁRS AZ IRODA BERENDEZÉSÉBEN

Tanácsadás - Tervezés - Árajánlat

Az Ideamax nem csak egy minőségi irodabútor webáruház, hanem olyan kreatív csapat aki számos alkalommal bizonyította szakértelmével, tapasztalatával, hogy társ a hatékony iroda megteremtésében.

telefon
Segítünk a döntésben
telefon
Várjuk jelentkezését

REFERENCIÁK

Akik már bennünket választottak:


Allianz Bank Zrt.
Allianz irodabútor referencia

Axel Springer-Budapest
Kiadó Kft.
Axel irodabútor referencia

Citibank
Citibank referencia

Coca-Cola Beverages
Üditőital Gyártó Kft.
Coca Cola irodabútor referencia

Invitel Távközlési szolgáltató Rt.
Invitel irodabútor referencia

Mol Nyrt.
Mol irodabútor referencia

Honlapkészítés: Adrius Web Team